top of page

Tilmelding

I Havnestadsklinikken tilbyder vi fertilitetsfremmende træning på hold for kvinder. Træningen foregår i vores smukke træningssal på Islands Brygge onsdage kl. 16.30-18.30.

Pris: kr. 1.650,- (stud kr. 1.475,-) incl. bog for 7 x 2 timer. 

Bemærk: har du tidligere købt hele online kurset, deltager du for kr. 1.000,-.

Næste kursus starter:

Onsdag d. 1. november 2023, 6 onsdage (kr. 1.400,-). Kbh

Klik her for tilmelding

Onsdag d. 3. januar  2024, 7 onsdage (kr. 1.680,-), Kbh

Klik her for tilmelding

Kurset tilbydes også som online-kursus her

Træning efter fødslen

Vi tilbyder også efterfødselstræning for dig, der har født. Du kan læse mere om vores almindelige efterfødselshold og vores særlige genoptræningshold for kejserinder her.

Menopause-træning for kvinder i overgangsalderen (45-60 år).

Nærmere info og tilmelding her.

Max 8-10 deltagere på hvert hold, så vi kan holde afstand under træningen. Husk at spritte af ved ankomst til klinikken. Træd ikke ind på klinikken, hvis du har virussymptomer.

Holdtræning

Træningskurset i fertilitetsfremmende træning er en kombination af teoretisk undervisning i reproduktiv sundhed og praktisk træning efter Mojzisova-metoden.

Mojzisova-metoden er en metode til behandling af infertilitet, som blev udviklet af den tjekkiske fysioterapeut og forsker ved idrætsmedicinsk institut på St. Charles universitetet i Prag i 70'er og 80'er, Ludmila Mojzisova. Ifølge Mojzisova's forskning kan infertile kvinder firdoble deres chancer for at blive gravide, hvis de følger et specifikt hjemmetræningsprogram og dukker op på klinikken til individuel behandling 1-2 gange pr måned. Dette træningsprogram vil du lære at udføre til perfektion på dette kursus.

Mange vil opleve at træningen både giver forbedrede graviditetschancer, men også lindring af eventuelle smerter i lænd, bækken og underliv.

 

Udover den fysiske træning vil du få råd og vejledning i, hvad du iøvrigt kan gøre for at optimere dine graviditetschancer. Vi vil gennemgå emner som stress, holdning, arbejdsstillinger, livmoderens position og bevægelser, muskulære spændinger, vaginal hygienje, kost, kosttilskud og motion mm.

 

Undervisningen er evidensbaseret, så du vil blive præsenteret for både spritnye og lidt ældre forskningsprojekter i løbet af kurset.

 

Glæd dig! Fordybelse i reproduktiv sundhed er fantastisk spændende og brugbart og samværet med andre kvinder i samme situation er i sig selv en effektiv lindring mod fertilitetsstress.

 

Ønsker du laserterapi før eller efter træningen, er der mulighed for det.

Kilder:

bottom of page